Üsküdar Asansör

Üsküdar Asansör

Yemek Asansörü

Yemek asansörü yiyecek ve içeceklerin taşınması faaliyetini gerçekleştiren; büyük restoranlar, oteller ve tatil köyleri gibi alanlarda aynı anda yüzlerce kişiye hizmet veren kurumsal firmalar tarafından tercih edilen çok fonksiyonlu bir araçtır. Aracınızın kurulumunu ve bakım onarım işlemlerini Üsküdar Asansör olarak üstleniyoruz. Toplu olarak yemek dağıtımı ve yeme içme malzemelerinin toplamasını ilgili katlar arası dikey ulaşım sayesinde, yemeklerin soğuması engellenerek hızlı şekilde eşzamanlı olarak misafirlere sunulmasını sağlar. En çok büyük hacimli işletmeler tarafından tercih edilmekle beraber kurumsal pastaneler ve hastanelerde de kullanımı yaygındır. Gün içinde geniş bir insan topluluğuna hitap eden ve beslenme gereksiniminin kısa sürede karşılanması için tercih edilir.

Yemek Asansörü Kurulumu Nasıl Yapılır?
Yemek asansörü kurulumu nasıl yapılır? Belli aşamalardan geçen işlemde ilk olarak montaj edilecek olan alanın tespit edilmesi gereklidir. Alanının geniş veya dar olmasına göre makine daireli ve dairesiz, hangi katlar arasında kullanımının istendiği, yüksekliği, taşınacak olan ağırlığın ne olduğu ve ne sıklıkla kullanılması gerektiği konusundaki beklentileriniz yönünde ilgili araç seçilir. Temizliğinin kolay olması için olası bir yemek dökülmesi veya doku kaybını engellemek adına çelik yüzey kullanılır genellikle. İşlemin yapım aşamasında asansörün hareket mekanizmasını sağlayan dikey boşluk arasındaki şaft, binanın mimari yapısı ve projesi göz önünde bulundurularak, kabin şaftın içerisindeki rayların üzerinde en kolay hareket sağlayabilecek şekilde monte edilir sonrasındaysa kapıları.

Lezzetin Yükselişi: Yemek Asansörleriyle Hızlı ve Güvenli Servis!

Yemek Asansörü Kullanım Alanları
Yemek asansörü kullanım alanları çok geniştir. Özel veya devlet eğitim kurumları, sağlık kuruluşları, şirketler, toplu konut projeleri, kafeler, alışveriş merkezleri ve havaalanlarında kullanımı yaygındır. Yeme içme görev alanında faaliyet gösteren tüm sektörlerde servisin daha kısa sürede yapılması için gerekli ekipmanların ve yiyeceklerin taşınması amacıyla kullanılır. Temelde istenilen müşteri veya misafiri bekletmeden ve yemeğinin soğumasının önüne geçerek en kısa şekilde ulaştırmaktır. Hazırlama aşaması genellikle farklı bir katta bulunduğundan bu özel asansör tipine ihtiyaç duyulur. Bir öğünün sunulması için birçok araç ve gerece ihtiyaç vardır sadece yemeğin taşınması değil ve ikram sunulması gereken kişi sayısı da fazla olunca tercih konusu olur.

Yemek Asansörü

Open chat
Nasıl yardımcı olabiliriz?
Merhaba, nasıl yardımcı olabiliriz?